13 okt | Wooncafé CNV Jongeren x SNS | Utrecht

13 okt | Wooncafé CNV Jongeren x SNS | Utrecht

Maak jij je zorgen of je ooit nog een huis kan kopen? Heb je eigenlijk geen idee wat de impact van jouw studieschuld is op het bedrag dat je kan lenen? Weet je sowieso niet wat je kan lenen? Speciaal voor jou organiseert CNV Jongeren opnieuw samen met SNS een wooncafé! Donderdag 13 oktober vanaf 19.30 uur staan onze drankjes klaar in de SNS winkel te Utrecht (Nachtegaalstraat 15). Onder het genot van een kop koffie, thee of een borrel praten experts als een makelaar en notaris je bij over feiten en fabels over de woningmarkt. Ook zitten adviseurs van de bank weer voor je klaar voor een gratis(!) en vrijblijvend oriëntatiegesprek en onze ervaringsdeskundige jongeren mag je ALLES vragen over hun zoektocht. Zien we je in Utrecht?

Programma

Je bent van harte welkom tussen 19.30 en 21.00 uur binnen te lopen bij ons wooncafé. De hele avond staan onze ervaringsdeskundige jongeren, adviseurs en experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Heb je interesse in een gratis en vrijblijvend adviesgesprek? Zorg dan dat je je vooraf aanmeldt om zeker te zijn van een tijdslot.

Halverwege september maken we hier de verdere invulling van het programma bekend. Heb je eerder al vragen voor ons? Stuur een e-mail naar info@cnvjongeren.nl.

Aanmelden

Ons wooncafé is een inloopevent. Kom je gewoon even langs? Dan hoef je je niet aan te melden. Wil je een GRATIS en volledig vrijblijvend gesprek met een adviseur? Meld je dan vooraf even aan via onderstaand formulier om een tijdslot te reserveren. Je kunt je voorkeur voor een tijdslot aangeven; voorafgaand aan het event ontvang je van ons de definitieve tijd van je afspraak.