TechActivators

1 Flyer-TechActivators-A5

TechActivators

Door de personeelstekorten in de technische sector blijft het belangrijk om jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. En wie kan dat nu beter dan een student of starter uit de techniek, die nog niet zo lang geleden zelf de keuze voor een technische studie heeft gemaakt?

TechActivators is een initiatief van CNV Jongeren in samenwerking met Jet-Net & TechNet, met als doel een community te vormen van jonge studenten en starters die hebben gekozen voor een technische studie. Samen zetten we met verschillende activiteiten techniek op de kaart.

Benieuwd naar de resultaten? Bekijk de infographic van het eerste jaar en de infographic van het tweede jaar!

Meld je nu aan als TechActivator voor schooljaar 2020-2021! 

Wil je je samen met leeftijdsgenoten uit de technische sector inzetten om meer jongeren enthousiast te maken over techniek? Geef je dan op als TechActivator! Wat ga je doen?

  • Je wordt getraind om overtuigend voor groepen te staan
  • Je gaat interactieve gastlessen geven op basisscholen en middelbare scholen over jouw opleiding/baan in de techniek
  • Je wordt onderdeel van het landelijk netwerk van TechActivators en treft elkaar regelmatig tijdens trainingen, de masterclasses en het eindevent

Meedoen? Vul het aanmeldformulier in en verstuur deze naar techactivators@cnvjongeren.nl. Meer informatie nodig? Bekijk de flyer of stuur ons een bericht!

Tot 2019 deden wij het project ambassadeurs van de techniek.

Aanmelden of meer weten?

Marjolein Beishuizen
Projectleider Jong & onderwijs 
m.beishuizen@cnvjongeren.nl | 06-25418223