Ambassadeurs van de Zorg

Ambassadeurs van de Zorg

Te weinig personeel, te hoge werkdruk en een hoog verzuim. Allemaal consequenties van het groeiend tekort aan geschoold personeel in de zorg en welzijn. De huidige generatie zorgstudenten is onmisbaar in de zorg, nu én in de toekomst! Samen staan we voor een grote uitdaging om met minder mensen meer mensen te verzorgen. Ambassadeurs van de Zorg laat toekomstige studenten zien hoe divers, waardevol én leuk het werken in de zorg kan zijn, zodat er meer jongeren kiezen voor een opleiding en baan in de zorg.

CNV Jongeren is initiatiefnemer van Ambassadeurs van de Zorg. Ambassadeurs van de Zorg wordt gefinancierd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, als onderdeel van het Zorgpact en in het bijzonder de landelijke campagne #ikzorg. Samen zetten wij ons in om de problemen in de zorg en welzijn aan te pakken. Dit doen wij door ambassadeurs te trainen in communicatie en presentatievaardigheden zodat zij vervolgens op een professionele manier hun enthousiaste verhaal over hun ervaringen in de zorg kunnen delen met leerlingen die nog hun studiekeuze moeten maken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat leerlingen een beter beeld van de zorgsector krijgen en dat zij meer informatie hebben om hun studiekeuze op een juiste manier aanpakken!

Aanmelden

Meld je aan als Ambassadeur van de Zorg door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar avdz@cnvjongeren.nl.

Download de flyers voor jongeren en scholen!

 

Contact

Wil jij meer informatie over het project of het onderwerp? Neem dan contact op met ons via avdz@cnvjongeren.nl of 030-7511850.