Week van de Realist

Week van de Realist

Inclusie werkt! Maar hoe? Om te laten zien hoe inclusie werkt organiseren wij van 11 t/m 15 februari de Week van de Realist! Veel organisaties doen hun best om op de werkvloer plek te maken voor collega’s met een arbeidsbeperking. Met elkaar zijn we goed op weg, maar er staan nog steeds veel mensen te popelen om aan de slag de gaan! Organisaties kunnen veel leren van elkaar en van realisten: werknemers met een beperking die goed weten wat zij wel en niet kunnen.

Tour door Nederland

Tijdens de Week van de Realist reizen we door heel Nederland om samen met realisten organisaties te bezoeken. Hier krijgen we een kijkje in de keuken hoe zij hun beleid op inclusie hebben vormgegeven. Van de inspirerende verhalen en tips en tops maken wij een videocompilatie die vrijdag 15 februari in première gaat. U kunt hierbij aanwezig zijn! Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol, dus meld je op tijd aan via realisten@cnvjongeren.nl.

Goed Bezig! verrassingspakket

Samen kunnen we laten zien hoe inclusie werkt! Doet uw organisatie ook mee? Bestel ons Goed Bezig verrassingspakket! Hierin zitten onder meer posters, ansichtkaartjes en een mooie raamsticker. Hiermee kunt u het gesprek aangaan met collega’s, een HARRIE of realist in het zonnetje zetten en aan al uw bezoekers laten zien dat u zich inzet voor een inclusieve werkvloer. Geef de adresgegevens en naam afzender van jouw organisatie voor 11 februari 2019 door via realisten@cnvjongeren.nl en het pakket komt zo snel mogelijk naar je toe!

Online: #weekvanderealist

We hopen natuurlijk dat we met elkaar zoveel mogelijk werkgevers en werknemers kunnen inspireren. Volg de Week van de Realist via CNV Jongeren op LinkedIn, Facebook en Instagram. Hier kunt u de realisten volgen tijdens hun tour door Nederland en delen zij gouden tips over inclusie. Deelt u zelf tips, foto’s van het promotiemateriaal in uw organisatie of activiteit over inclusie met de hashtag #weekvanderealist, dan kunnen wij ook aan uw organisatie bekendheid geven!