HARRIE

harrie-banner3b

duurzame arbeidsrelaties met werknemers met een beperking

HARRIE

Ken je een collega of iemand uit jouw omgeving met een arbeidsbeperking? Iemand die soms extra ondersteuning nodig heeft, omdat hij of zij slecht ziet, hoort, loopt of prikkels niet makkelijk filtert? Deze medewerkers werken vaak niet langdurig bij een werkgever, omdat directe begeleiding ontbreekt. Begeleiding die zich kenmerkt door: Hulpvaardig, Alert, Rustig, Realistisch, Instruerend en Eerlijk. Wij noemen deze waardevolle collega’s ook wel Harrie’s! Wanneer je iemand met een arbeidsbeperking als Harrie ondersteunt, dan vergroot dit de kans aanzienlijk om succesvol te participeren op de werkvloer. Harrie biedt twee verschillende trainingen: de Harrie Helpt training en de Expeditie Harrie.

Harrie Helpt

De Harrie Helpt training is een tweedaagse training waarin de deelnemers worden opgeleid tot Harrie. Deze training is ontwikkeld voor mensen die als Harrie zullen gaan functioneren of die dit al doen. In deze training krijgen de deelnemers informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools om hen te helpen bij de begeleiding. Daarnaast is er in de training ook veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen.

Expeditie Harrie

De Expeditie Harrie is een training van 2 uur speciaal ontwikkeld voor een afdeling of team waarin iemand met een arbeidsbeperking komt werken. In deze twee uur maken de deelnemers kennis met de doelgroep, wordt er gekeken wat het voor het team betekent als er iemand met een arbeidsbeperking in dienst komt en wordt er gekeken wie in het team het beste de functie van Harrie kan gaan vervullen.

  • titelblok
  • p7070381
  • p7070338
  • semih-met-250e-harrie

Organisatie aanmelden

Een organisatie kan hier direct worden aangemeld. Aanmelden en op-maat advies is ook mogelijk bij onderstaande contactpersoon.

Robin de Rooij
Projectleider HARRIE

r.derooij@cnvjongeren.nl | 030-7511854 LinkedIn | Twitter

 

Bedrijven die u voorgingen

Deelnemer aan het woord

"Iedereen verdient eerlijke kansen op een baan én op het behoudt ervan. Hiervoor zijn werkgevers medeverantwoordelijk"

Directeur

Anderen vinden dit ook leuk