Bar & Bond

De gezellig-kritische blik van niet-leden op de vakbond

Bar & Bond

De arbeidsmarkt: een wereld waarin we ons de komende 50 jaar begeven. Met een dosis ambitie en enthousiasme starten we. Soms gaat ambitie hand in hand met een hoge werkdruk. Wat hebben we nodig om ons carrièrepad met focus en plezier te bewandelen? Hoe kunnen wij als vakbond hierin iets voor jou betekenen?

Borrelen met… Iedere Bar & Bond zoomen we in op een onderwerp dat ons als starters bezighoudt. Een gastspreker sluit aan, zodat we waardevolle tips meteen kunnen ontvangen. Het geeft je een plek om nieuwe mensen te ontmoeten, ervaringen te delen en te netwerken.

Ervaar de perfecte mix van borrelen met inhoud!

Meedoen?

Bekijk onze activiteitenagenda voor de aankomende Bar & Bond.

Eerdere edities

Vakbond van de toekomst

In december 2016 organiseerden we de eerste editie van Bar & Bond. Met tien jonge mensen zaten wij om tafel om de vakbond te bediscussiëren. Semih Eski, voorzitter van CNV Jongeren, over Bar & Bond: “Ons werk raakt niet alleen de belangen van jongeren die lid zijn, maar alle jongeren in Nederland. Het is daarom belangrijk om ook met niet-leden van de bond het gesprek aan te gaan”.

Inmiddels hebben we drie van deze edities achter de rug en verdubbelt het aantal deelnemers steeds weer! Lees hier onze terugblik op Bar & Bond over de toekomst van de vakbond.

Werkgeluk en -stress

Woensdagavond 25 oktober was de vierde editie van Bar & Bond. Het onderwerp van deze editie: werkgeluk. Met een tiental jongeren en 3 mini-inspiratie workshops bespraken 4 gastsprekers het belang van werkgeluk onder jongeren. Het was een avond vol persoonlijk vragen en inspiratie! Nieuwsgierig naar de gouden regels die de sprekers meegaven? Lees hier het verslag terug.

 

Hannah van der Weg
Adviseur Marketing en Communicatie

030-7511856 | h.vanderweg@cnvjongeren.nl

LinkedIn

Anderen vinden dit ook leuk