Nieuws

Winterborrel & ALV | 9 december 2021

Winter is coming! Kun jij niet wachten tot er een dik pak sneeuw ligt? Of blijf jij het liefst binnen tot de dagen weer langer duren? Welk type je ook bent, de CNV Jongeren Winterborrel is er voor iedereen! Maak kennis met CNV Jongeren-leden, de bestuurscommissie, de projectorganisatie en de werkgroepen. Heerlijk warm thuis mét een kersttintje. Ben jij erbij?

De Winterborrel staat gepland op donderdag 9 december vanaf 19.00 uur en is online. We beginnen de avond met de Algemene Ledenvergadering (ALV). Op de agenda staan o.a. het beleidsplan en de begroting voor 2022 en pitches van nieuwe projecten. Je kunt tijdens de vergadering al je vragen stellen en leden hebben het recht om te stemmen. Een week voorafgaand aan de vergadering ontvang je van ons de stukken. Bij vragen kun je een e-mail sturen naar info@cnvjongeren.nl.

Tijd voor een borrel! Met een heleboel nieuwe leden, wissels in de bestuurscommissie en werkgroepen en nieuwe medewerkers in de projectorganisatie is dit hét moment om elkaar digitaal te ontmoeten. Die gezelligheid wil je niet missen. Meld je vooraf even aan via het aanmeldformulier hieronder.