Nieuws

Versterk jij binnenkort de werkgroep Onderwijs?

Heb jij positieve, of negatieve, ervaringen in het onderwijs? Vind jij dat iedereen recht heeft op goed onderwijs en een goede aansluiting op de arbeidsmarkt? Dan zoeken wij jou!

De werkgroep Onderwijs van CNV Jongeren zoekt nieuwe leden. In de werkgroep verzamelen we studentervaringen en bedenken we creatieve en constructieve oplossingen om de kwaliteit van het onderwijs en de overgang naar de arbeidsmarkt te verbeteren. Onze acties en ideeën pluggen we bij de politiek, media en maatschappij. Eens per drie weken komt de werkgroep Onderwijs ’s avonds bijeen in Utrecht om ideeën te vormen en plannen in de stijgers te zetten. Daarnaast hebben we regelmatig contact met elkaar om de plannen met succes uit te voeren.

Wil jij het politieke speelveld ontdekken vanuit de ogen van de vakbond en bijdragen aan de impact van jongeren in het onderwijs? Reageer dan voor 1 augustus naar info@cnvjongeren.nl. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan bestuurslid Onderwijs, Michiel Bron, via michielbron@upcmail.nl