Nieuws

VACATURE: Projectleider


GESLOTEN


Kom jij als projectleider (32 uur) ons team versterken?! Ben jij toe aan dé volgende uitdaging? Zorg jij er met jouw team voor dat we iedere dag jonge mensen in hun kracht zetten? Dat we het dagelijks mogelijk maken om ambitieuze jongeren het beste uit zichzelf te laten halen? Zie jij jezelf werken bij de landelijke jongerenbond, in een gezellig jong team waar we samen werken aan de positie van jonge mensen in aanloop tot en op de arbeidsmarkt? Laat van je horen!

Dit ga je doen

In jouw werk signaleer je met welke uitdagingen jongeren te maken hebben en denk je mee over hoe wij de positie van jongeren kunnen versterken. Samen met de projectadviseur vorm je dit tot nieuwe projectideeën. Hier kun je jouw analytische blik, doortastendheid en creativiteit goed in kwijt!

Jouw team heeft circa drie actieve projecten. Bij lopende projecten bespreek je samen met jouw team het projectplan, de verschillende fases en coördineer je wie waarvoor verantwoordelijk is. Het is jouw verantwoordelijkheid om planning, budget en kwaliteitsnormen te vormgeven, bewaken en evalueren. Hiervoor ben jij het eerste aanspreekpunt voor samenwerkingspartijen. Je hebt goede communicatievaardigheden en oog voor het speelveld waarin je je begeeft. Het speelveld is dynamisch en erg leuk. Je komt op veel verschillende plekken in het land, bent in veel sectoren aanwezig en je hebt met veel verschillende mensen contact.

Tijdens de uitvoer van projecten zie je er op toe dat alle fases goed verlopen en dit rapporteer je aan de directeur, stuurgroepen en het team. Waar nodig coach en ondersteun je collega’s voor een goed eindresultaat. Met jouw positieve en gedreven instelling, haal je samen de doelstellingen en deel je met collega’s en externe belanghebbenden successen en resultaat.

Vereisten

  • HBO denk- en werkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring als projectleider
  • Ervaring met projectmatig werken
  • Ervaring met acquisitie en netwerken
  • Ervaring/affiniteit met het werken voor- en met jongeren
  • Ervaring met het mbo-onderwijs is een pré
  • Affiniteit met de positie van jongeren in het algemeen en de uitgangspunten en doelstellingen van CNV Jongeren in het bijzonder

Wie wij zijn

Nieuwsgierig naar je toekomstige werkgever? In deze video vertellen wij ons verhaal, in deze video filmt een jongere een van onze onderwijsevents en in deze video zie je ons op locatie.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie voor bepaalde tijd in een jonge en informele organisatie (14 medewerkers) met een stimulerende werkomgeving. Salaris in schaal 9 van CAO Sociaal Werk en je hebt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren en meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met CNV Jongeren via 030-7511850. Sollicitaties kunnen worden toegezonden aan Janice de Haan, j.dehaan@cnvjongeren.nl, t.a.v. Erik Rouw. Uiterlijke termijn voor reageren is 1 augustus 2018. De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 13 augustus.