Nieuws

Uitnodiging: Algemene Ledenvergadering CNV Jongeren


Als lid van CNV Jongeren ben je onmisbaar en vorm je de ruggengraat van onze vereniging. Onze successen hebben we grotendeels te danken aan de steun, inbreng en actieve rol van leden in de vereniging. Om je voor deze steun te bedanken, terug te blikken op het afgelopen jaar én vooruit te kijken naar 2020 nodigen we je hierbij van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 12 december 2019.

We beginnen de avond met pizza en een terugblik op de tweede helft van 2019. Daarna presenteren we de begroting en het beleidsplan van 2020. We sluiten de avond af onder het genot van een drankje.

Aanmelden, tijd en locatie

Meld je hier aan voor de ALV. Zo weten we hoeveel pizza’s we moeten bestellen en kunnen we je de stukken voor de vergadering toesturen. Inloop is vanaf 18.30 uur, de vergadering start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur, inclusief een gezellige borrel om met elkaar na te praten. De ALV wordt gehouden bij CNV Jongeren, op de Tiberdreef 4 in Utrecht.

Tot 12 december!

 

Wil je alvast meepraten over onze plannen en ideeën ter voorbereiding op de volgende Tweede Kamerverkiezingen? Kom dan op maandag 25 november naar CNV Jongeren. Van 18.00 tot 20.00 uur gaan we samen in gesprek.