Nieuws

[studentenbijbaan] Bestuurslid PR en evenementen

Ben jij vaak te vinden bij leuke evenementen, zorg jij er altijd voor dat jij met jouw vrienden de leukste feestjes bezoekt of nog leuker: organiseer jij ze zelf? Leg jij momenten altijd vast met foto’s en grappige, leuke of ontroerende teksten? En… wil je alle ins en outs leren van social media? Maak hiervan jouw werk!

Vacature: Bestuurslid PR en evenementen (6 uur p/w)

Wat ga je doen

De landelijke jongerenvakbond strijd voor een goede toekomst van bijbaners, studenten en starters. Dit kunnen wij niet zonder de steun en betrokkenheid van andere jonge mensen. Hier ga jij bij helpen!

Als we gaan campagnevoeren, een thema-avond organiseren of op social media laten zien wat we allemaal doen, dan is hier een creatieveling en regelaar voor nodig. Jij laat jongeren weten wat we met onze vereniging doen. Je werft samen met ons zo veel mogelijk jongeren voor activiteiten en je legt verslag van wat we doen: in nieuwsberichten, instastories, filmpjes en meer! Dit doe je natuurlijk niet alleen. Onze communicatieadviseur leert je alle trucjes, van het organiseren van evenementen tot aan de vormgeving van flyers en faciliteert jou in wat je nodig hebt. Organiseren doen we samen.

Wie jij bent

Je bent idealistisch en je strijd graag voor rechtvaardigheid, maar je durft ook realistisch te zijn. Heb je nog niet zoveel ervaring met organiseren, maar zou je dit willen leren? Enthousiasme en leergierigheid vinden wij belangrijker dan een jaren ervaring. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.

  • Je hebt een drive om te leren en jezelf te ontwikkelen.
  • Je vindt het leuk om te plannen en organiseren.
  • Je wil leren hoe je vanuit een organisatie social media inzet voor jongerencommunicatie.
  • Je hebt affiniteit met journalistiek, communicatie, media of politicologie.
  • Je kijkt uit naar het vergroten van je netwerk, gezellige borrels met collega’s en pizza-brainstormavonden!

Wie wij zijn

CNV Jongeren is dé vakbond voor de nieuwe generatie werknemers. Wij willen een betere positie voor jongeren op de arbeidsmarkt. Midden in de samenleving je stem laten horen, daar gaat het om! Niet alleen binnen de vakbeweging, maar ook in de politiek én in de media. Onderwerpen zijn onder meer jeugdwerkloosheid, pensioenen en jongeren met een arbeidsbeperking. De projectorganisatie van CNV Jongeren is gevestigd in Utrecht en verantwoordelijk voor de uitvoering van nationale jongerenprojecten, waaronder MBO Topacademie, PensioenLab en Lifeguards.

Wat bieden wij?

Je ontvangt een goede reis- en onkostenvergoeding! Geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk 12 oktober cv en motivatie naar s.eski@cnvjongeren.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij communicatieadviseur Hannah van der Weg via 030-7511850 .