Nieuws

Stagevacatures Bureau Bond

Bureau Bond: Hét creatieve stagebureau van de landelijke jongerenbond CNV Jongeren

Wil jij taboes doorbreken, oplossingen verzamelen en de mening van het jonge volk van de daken schreeuwen? Heb jij een uitgesproken mening over hoe dit moet in tekst, grafische content, filmproducties of de productie ervan? Sluit je aan bij Bureau Bond: een creatief team binnen de organisatie van CNV Jongeren. Bureau Bond is een collectief van vier creatieve en ondernemende stagiairs die direct als eigen baas starten in de organisatie!

Wat je gaat doen

Samen met drie andere studenten word je tijdelijk eigenaar van ons creatief bureau. Je krijgt briefings van je opdrachtgever (CNV Jongeren), gaat vanuit jouw specialisme aan de slag, geeft pitches en je zorgt voor een grandioos resultaat. Bij creatieve concepten en tijdens de uitvoering krijg je als team professionele ondersteuning en budget om doelen te bereiken.

CNV Jongeren is voor Bureau Bond op zoek naar de specialismes:

  • Media & Journalistiek
  • Visual content design
  • Communitybuilding
  • Productie & events

Waarom je meedoet

Je zoekt een stage waarin je wordt klaargestoomd voor een vliegende start op de arbeidsmarkt. Maar net zo belangrijk is dat maatschappelijke jongerenthema’s je raken. Van gelijke kansen, studieschulden, startersdilemma’s tot werkstress. Je vind dat jongeren een stem moeten hebben in de politieke arena, dat kwetsbare jongeren in hun kracht gezet moeten worden en er op de arbeidsmarkt plek moet zijn voor iedereen. Kortom, je wilt de samenleving mooier maken.

Meedoen

Zoek je vanaf september 2019 een stageplek en is Bureau Bond dé plek die jij zoekt? Solliciteer dan bij CNV Jongeren, de enige onafhankelijke vakbond van jong Nederland. Je komt terecht in een jong bevlogen team. Je krijgt er een nieuwe groep vrienden bij, maar natuurlijk ook een stagevergoeding, kantoorborrels, (soms) goede koffie, maar vooral… een stagetijd die je niet snel vergeet!

Stuur snel je sollicitatie en motivatie naar inge heesen via I.Heesen@cnvjongeren.nl

Voor meer info kun je ook een e-mailtje sturen naar communicatieadviseur i.heesen@cnvjongeren.nl!