Nieuws

Sluit je aan bij de werkgroep Onderwijs

Niemand is tegen goed onderwijs, toch? Maar waarom zijn studenten dan de dupe door het leenstelsel, het imago van mbo-opleidingen en vergoedingen die verschillen per gemeente? Wil jij met jouw creativiteit of inhoudelijke bril bijdragen aan de positie van studenten, zodat zij straks een goede start maken op de arbeidsmarkt? Sluit je aan bij de werkgroep Onderwijs!

De werkgroep Onderwijs van CNV Jongeren zoekt nieuwe leden. In de werkgroep verzamelen we studentervaringen en bedenken we creatieve en constructieve oplossingen om de kwaliteit van het onderwijs en de overgang naar de arbeidsmarkt te verbeteren. Onze acties en ideeën pluggen we bij de politiek, media en maatschappij. Eens per drie weken komt de werkgroep Onderwijs ’s avonds bijeen in Utrecht om ideeën te vormen en plannen in de stijgers te zetten. Daarnaast hebben we regelmatig contact met elkaar om de plannen met succes uit te voeren.

Wil jij het politieke speelveld ontdekken vanuit de ogen van de vakbond en bijdragen aan de impact van jongeren in het onderwijs? Reageer dan via info@cnvjongeren.nl. Inhoudelijke vragen kun je stellen aan bestuurslid Onderwijs, Michiel Bron, via michielbron@upcmail.nl