Nieuws

Bestuursagenda week 46

CNV Jongeren verenigt zich door een stem te geven aan jongeren. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan. De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl. Voor persvragen kun je terecht bij persvoorlichter Hannah van der Weg: 06-47826866.

Maandag 14 november 2016
13.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is samen met minister Lodewijk Asscher en prinses Laurentien aanwezig bij de aftrap van de Week van de Werkstress van SZW. De Raad van Kinderen, bestaand uit groep 7-leerlingen van de Paschalisschool in Den Haag, geven hun beste tips voor ouders en leerkrachten. Semih Eski neemt tevens deel aan de dialoogsessie, samen met minister Lodewijk Asscher (Ministerie SZW), Frits van Bruggen (Directeur ANWB), Petra van de Goorbergh (OVAL), Hans van Dolderen (Korps Nationale Politie) en Leontien van Moorsel (boegbeeld Week van de Werkstress).

Vrijdag 18 november 2016
12.00 uur, Maastricht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is aanwezig bij het ROA lustrumconferentie “Perspectieven op beroepsonderwijs” en is één van de deelnemers aan de discussietafel werkgevers/werknemers.