Nieuws

Nieuw bloed | Ontmoet Projectleider Jong & Arbeidsmarkt Djamila!


Wereld > Djamila, Djamila > Wereld! Ons jonge team bedenkt met passie en praktisch idealisme sterke projecten, tools en activiteiten voor onderwijs en arbeidsmarkt. De samenstelling van dit team verandert natuurlijk nog wel eens, maar hierdoor krijgen we gelukkig ook nieuwe mensen, nieuw bloed, die/dat ons team komen versterken. Zo vervult Djamila Mohammedamien bij ons sinds kort de Jong & Arbeidsmarkt-projectleidersrol!

Maar wie is Djamila? Waarmee gaat ze aan de slag binnen CNV Jongeren, wat kun jij mogelijk van haar verwachten en waar mogen haar vrienden en familie haar altijd voor wakker maken?

Je leest het hier!

 • Hoe zou jouw beste vriend(in) je in één zin omschrijven?
  “Oeh, lastige, even denken. Gepassioneerd, positief, trouw, krachtig,  droge humor en avontuurlijk, geniet van (de kleine dingen in) het leven.”
 • Waar mag iemand je altijd voor wakker maken?
  “Familie en mijn vrienden mogen mij altijd wakker maken om even te kletsen, een avontuur aan te gaan of zonder reden. Als ze daarbij een portie falafel van de Tigris en Sufraat hebben meegenomen ben ik ‘over the moon’.”
 • Waarom wilde jij de nieuwe projectleider Jong & Arbeidsmarkt worden?
  “Meerdere factoren hebben meegespeeld. Een daarvan was om mij verder te ontwikkelen, daarnaast wilde ik in mijn werk een maatschappelijke en duurzame impact gaan maken. CNV Jongeren leek voor mij een mooie en logische stap.”
 • Wat kan de buitenwereld van jou verwachten de komende tijd?
  “Een ambitieuze open minded enthousiasteling die ergens voor staat en zich hier ook har(t)d voor maakt.”
 • Met welke onderwerpen ga jij aan de slag?
  “Voor nu zal ik aan de slag gaan met de thema’s diversiteit, inclusiviteit, medezeggenschap en pensioen. En gelukkig is er ook ruimte om meer aan te pakken.”
 • Wat hoop je vanuit én met CNV Jongeren te bereiken?
  “Op de lange termijn jonge dromers, denkers en doeners te bereiken en met hen samen onze maatschappij beetje bij beetje een stukje beter te maken. Daarbij ook kijkend naar de kleine stappen die er gezet worden, met elke pas kom je een stap verder.”

 

Heb je vragen over een van onze Jong & Arbeidsmarkt-projecten of wil je er met eentje meedoen, neem dan contact op met Djamila!