Nieuws

Event | Wooncafé met SNS | 11 november 2021

Ben jij op zoek naar een woning of ben je van plan over een tijdje je zoektocht te starten? Heb je vragen over de impact van je studieschuld, over wat je zou kunnen lenen, loop je ergens tegenaan of maak je je zorgen om jouw kansen op de huidige woningmarkt? Speciaal voor jou organiseren we samen met SNS het Wooncafé, waar experts je snel bijpraten over feiten & fabels, adviseurs voor je klaar staan voor een geheel vrijblijvend en gratis gesprek, je ervaringen kunt delen met anderen en we je motiveren (het komt goed!).  Zien we je op donderdag 11 november tussen 19.00 en 21.00 uur in Utrecht? Meld je aan!

Veel jongeren maken zich zorgen over of ze wel een huis kunnen kopen. Je leest artikelen over recordstijgingen van huizenprijzen, tekorten op de woningmarkt en het aanscherpen van hypotheekregels. We kunnen ons goed voorstellen dat de moed je in de schoenen zakt, je je kansen op de huidige woningmarkt laag inschat en daarom de stap om een afspraak met een financieel adviseur te plannen groot is. Toch is het heel belangrijk een (laagdrempelig) gesprek te starten. Om een realistisch beeld te krijgen van je financiële situatie en goed voorbereid te zijn op de woningmarkt, voor nu of voor over een paar maanden of jaren. Samen met SNS nodigen we je van harte uit bij ons Wooncafé binnen te lopen voor (persoonlijk) gratis en vrijblijvend advies!

Hoe ziet het programma eruit?

Je bent op donderdag 11 november tussen 19.00 en 21.00 uur welkom om binnen te lopen bij ons Wooncafé bij de SNS winkel in Utrecht, Nachtegaalstraat 15. Je vindt er stands van CNV Jongeren en SNS, met meer informatie over de huidige woningmarkt en wat dit voor jou betekent. En we geven je graag tips! Wil je een persoonlijk gesprek van 15 minuten inplannen met een adviseur van SNS? Geef dan via het aanmeldformulier aan of je voorkeur uitgaat naar een tijdslot tussen 19.00 en 20.00 uur of tussen 20.00 en 21.00 uur. Wij laten je kort voor het event weten hoe laat de adviseur je verwacht.

Meld je aan

Je kunt tussen 19.00 en 21.00 uur binnenlopen bij ons wooncafé. Wil je je vooraf aanmelden? Zo hebben wij alvast een beeld van het aantal aanwezigen en kunnen we iedereen zo goed mogelijk helpen!

Houd er rekening mee dat we bij de ingang vragen om je corona QR-code.