Nieuws

Bestuursagenda week 6 (2019)

CNV Jongeren verenigt de stem van alle jongeren in Nederland. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan! De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl.

Maandag 4 februari 2019
17.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski spreekt tijdens de eerste masterclass van de REALISTEN Academie – een project van CNV Jongeren in het kader van de Maatschappelijke Diensttijd.

Dinsdag 5 februari 2019
09.15 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski en CNV Jongeren bestuurscommissie-lid Michiel Bron nemen deel aan de vergadering van de SBB Studentenkamer.

Woensdag 6 februari 2019
11.00 uur, Amersfoort
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski neemt deel aan de startersmanifestatie, georganiseerd door Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn).

14.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski neemt deel aan de vergadering van het SER Jongerenplatform.

Donderdag 7 februari 2019
14.30 uur, Leiden
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is aanwezig bij het symposium ‘100 jaar ILO: en verder?’ Het symposium is ter ere van het 100-jarig bestaan van de International Labour Organization. Sprekers op de bijeenkomst zijn onder meer minister Koolmees (SZW) en de heer Ryder, directeur-generaal van ILO.

16.00 uur, Leiden
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski spreekt op de slotbijeenkomst van MZ LAB Gemeenten. Tijdens de slotbijeenkomst presenteren jonge deelnemers hun adviezen voor vernieuwing van medezeggenschap.

19.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski, tevens bestuurslid van Stichting PensioenLab, spreekt op de startbijeenkomst van de PensioenLab Academie 2018-2019.

Vrijdag 8 februari 2019
10.00 uur, ’s-Hertogenbosch
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is aanwezig bij een SER-bijeenkomst over duurzaam ondernemen met jongeren en bedrijven in relatie tot Sustainable Development Goals (SDG).

Zaterdag 9 februari 2019
14.00 uur, Amsterdam
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is aanwezig op het verkiezingscongres van het CDA.