Nieuws

Bestuursagenda week 36

CNV Jongeren verenigt de stem van alle jongeren in Nederland. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan. De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl.

Maandag 3 september 2018
18.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een gesprek met Jaap van der Spek, voorzitter van Nederlandse Vereniging van Organisaties Van Gepensioneerden (NVOG), over jongeren en pensioenen.

Dinsdag 4 september 2018
09.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski in gesprek met Sjoerd Stikvoort, bestuurslid bij het ISO, over de financiële positie van studenten en starters op de woningmarkt.

Woensdag 5 september 2018
10.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft samen met Tom van den Brink, voorzitter van het ISO, een gesprek met Kamerleden over de financiële positie van studenten en starters op de woningmarkt.

Donderdag 6 september 2018
13.30 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een kennismakingsgesprek met Moona Mian, senior beleidsmedewerker bij ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), over de positie van niet-westerse migrantenjongeren op de arbeidsmarkt.

14.30 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is aanwezig bij de werkgroepbijeenkomst ‘Werkgevers en VIA’ van het ministerie Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Vrijdag 7 september 2018
10.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een gesprek met Motivaction over jongeren en pensioenen.

15.15 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft samen met diverse jongerenorganisaties een gesprek met de Erik Gerritsen, secretaris-generaal van het ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), over de invulling van de maatschappelijke diensttijd.