Nieuws

Bestuursagenda week 3 (2019)

CNV Jongeren verenigt de stem van alle jongeren in Nederland. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan! De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl.

Maandag 14 januari 2019
09.15 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een gesprek met Luce van Kempen, voorzitter Nationale Jeugdraad (NJR), over verschillende onderwerpen met betrekking tot ontwikkelkansen van jongeren.

18.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is aanwezig bij de vergadering van de werkgroep participatie van CNV Jongeren. De heer Peters, Tweede Kamerlid namens het CDA, is te gast bij de vergadering om te spreken met leden over hun positie op de arbeidsmarkt.

Dinsdag 15 januari 2019
17.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski spreekt op een bijeenkomst van Ambassadeurs van de Zorg – een project van CNV Jongeren om jongeren te enthousiasmeren voor zorg en welzijn.

Donderdag 17 januari 2019
14.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een kennismakingsgesprek met de heer Vonhof, voorzitter MKB-Nederland.

17.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is aanwezig bij de CNV Nieuwjaarbijeenkomst 2019.

Vrijdag 18 januari 2019
10.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski, tevens plaatsvervangend lid van de Sociaal-Economische Raad (SER), neemt deel aan de SER Raadsvergadering.