Nieuws

Bestuursagenda week 28 (2019)

CNV Jongeren verenigt de stem van alle jongeren in Nederland. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan! De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl.

Maandag 8 juli 2019
09.30 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een kennismakingsgesprek met Femke van Zoggel, voorzitter van het Jongerenpanel Zorg én Perspectief.

Dinsdag 9 juli 2019
10.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een gesprek met Melanie Bouwknegt, senior beleidsmedewerker bij het Nederlands Instituut van Psychologen, over werkstress en burn-outklachten onder jongeren.

12.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een kennismakingsgesprek met Shaktie Rambaran Mishre, bestuursvoorzitter bij de Pensioenfederatie, en Edith Maat, plaatsvervangend directeur en hoofd Beleid bij de Pensioenfederatie.

Donderdag 10 juli 2019

09.30 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een gesprek met Dico Baars, belangenbehartiger bij Verus.

Vrijdag 11 juli 2019
14.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski neemt deel aan een overleg met jongerenorganisaties en Erik Gerretsen, secretaris-generaal bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), over de maatschappelijke diensttijd.