Nieuws

Bestuursagenda week 21 (2019)

CNV Jongeren verenigt de stem van alle jongeren in Nederland. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan! De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl.

Dinsdag 21 mei 2019
11.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski is samen met een aantal jongerenorganisaties aanwezig bij het overleg van GroenLinks over de petitieactie tegen de verhoging van de studierente.

18.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski neemt deel aan het Realistendiner van CNV Jongeren.

Woensdag 22 mei 2019
Wenen, Oostenrijk
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski neemt deel aan het congres van de European Trade Union Conferderation (ETUC) en spreekt hier met vakbonden uit Nederland, België en Luxemburg.

Donderdag 23 mei 2019
15.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter is aanwezig op het landelijk symposium van de Woonbond ‘Help de woningmarkt weer op de rit!’ en neemt deel aan een panelgesprek over de positie van jongeren op de woningmarkt.

18.00 uur, Zeist
CNV Jongeren-voorzitter, tevens lid van het bestuur van de stichting PensioenLab, neemt deel aan het eindevent van PensioenLab 2018-2019.

Vrijdag 24 mei 2019
10.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter, tevens plv. lid van de Sociaal-Economische Raad (SER), is aanwezig bij de SER Raadsvergadering.

14.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski neemt deel aan een bijeenkomst met studenten, georganiseerd door de initiatiefnemers van Coalitie-Y.