Nieuws

Bestuursagenda week 20

CNV Jongeren verenigt de stem van alle jongeren in Nederland. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan. De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl.

Maandag 14 mei 2018
18.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski opent de bijeenkomst ‘PensionSim: kruip in de huid van een pensioenfondsbestuurder’, georganiseerd door CNV Jongeren.

Dinsdag 15 mei 2018
09.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een gesprek met Jacqueline de Jager, programmadirecteur Maatschappelijke Diensttijd bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), over het plan van het kabinet voor een vrijwillige maatschappelijke diensttijd voor jongeren.

Donderdag 17 mei 2018
09.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een kennismakingsgesprek met Talitha Muusse, oprichter van stichting Blikverruimers, over jongeren, besturen en medezeggenschap.

18.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski, tevens bestuurslid stichting PensioenLab, is aanwezig bij de generale repetitieavond van de werkgroepen van PensioenLab.

Vrijdag 18 mei 2018
11.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft samen met Michiel Bron, bestuurscommissielid Onderwijs van CNV Jongeren, een gesprek met Louise van Broekhoven en Bob van Soolingen, bestuursleden van het ISO, over de financiële positie van studenten en starters.

14.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski neemt deel aan de tweede Werkconferentie Maatschappelijke Diensttijd. De heer Blokhuis, staatssecretaris VWS, is vrijdagmiddag aanwezig op deze bijeenkomst.