MZ LAB Rijk

MZ LAB Rijk

Er zijn nog veel te weinig jongeren actief in de medezeggenschap van hun organisatie. Jonge collega’s hebben een frisse blik en willen vaak creatief meedenken over duurzame oplossingen. Toch ervaren veel jongeren drempels om hun stem te laten horen. Wij helpen organisaties uit tal van sectoren op weg om de medezeggenschap te verjongen en vernieuwen. Na het succes bij het Rijk in 2016, is het tijd voor een nieuwe ronde MZ LAB Rijk!

Tweede ronde MZ LAB Rijk

Met steun van A+O-fonds Rijk lanceerden we in 2016 het MZ LAB binnen Rijksorganisaties om jonge ambtenaren en hun organisaties te helpen bij het verjongen en vernieuwen van de medezeggenschap. Om dit nog meer op te schudden gaat begin 2019 de tweede editie MZ LAB Rijk van start!

 

Download de flyer

Contact

Meer informatie over MZ LAB Rijk? Neem dan contact op met projectadviseur Rianne Rietveld, r.rietveld@cnvjongeren.nl of 030-7511850.

  • MZ LAB Rijk – kick-off – CNV Jongeren – 1008
  • DSC_1559 – kopie
  • MZ LAB Rijk – kick-off – CNV Jongeren – 1001
  • MZ LAB Rijk – kick-off – CNV Jongeren – 1012

Wat jonge medewerkers zeggen

 

 

Aan het einde van het MZ LAB Rijk is het visieboek gepubliceerd, met daarin alle adviezen van jonge ambtenaren over vernieuwing van medezeggenschap. Ben je benieuwd? Download dan het visieboekje door op de afbeelding te klikken!

 

 

 

 

Partners eerste ronde MZ LAB Rijk

 

    

 

Meer weten?