MZ Frontliners

MZ Frontliners banner site

MZ Frontliners

Wil je jongeren enthousiast maken voor medezeggenschap, maar weet je niet hoe? Ben je toe aan meer diversiteit binnen de ondernemingsraad van je organisatie, maar staat het stoffige imago van de OR in de weg? Meld je organisatie aan voor MZ Frontliners en wij helpen je om de jonge medewerkers wél blij te maken met meer inspraak.

MZ Frontliners is er voor organisaties die jongeren binnen hun bedrijf enthousiast willen maken voor medezeggenschap. MZ Frontliners bestaat uit een reeks van drie sessies (drie weken op rij).

Met MZ Frontliners scouten we jongeren binnen jouw organisatie die meer willen weten over medezeggenschap. Ze maken kennis met allerlei vormen van inspraak en we laten ze zien waarom het – juist voor jongeren! – zo belangrijk is om mee te denken en praten. Wat is medezeggenschap? Wat doet en mag een OR? Hoe ziet een OR-vraagstuk eruit? En hoe voer ik campagne tijdens OR-verkiezingen? De jongeren worden door ons volledig klaargestoomd!

Check onze informatieflyer!

MZ Frontliners bij de nationale politie

Met dank aan het SAOP heeft CNV Jongeren het medezeggenschapsproject ‘MZ Frontliners’ uitgevoerd bij de Nationale Politie. Elf ondernemingsraden van de politie deden mee om verjonging en vernieuwing in de medezeggenschap te bevorderen. Waarom dat zo belangrijk is? Daar kom je achter in deze video!

Interesse?

Wil jij je aanmelden? Stuur het aanmeldformulier per e-mail ingevuld op naar j.stoorvogel@cnvjongeren.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!