MZ Frontliners

MZ Frontliners banner site

MZ Frontliners

Met MZ Frontliners betrekken we jongeren bij de OR verkiezingen. Met een korte campagne  maken we duidelijk waarom de OR belangrijk is en activeren we enthousiaste jongeren actief te worden binnen de medezeggenschap. We helpen jongeren zich verkiesbaar te stellen of kijken naar alternatieve medezeggenschapsvormen om te garanderen dat het jongerengeluid een plek binnen jullie OR (verkiezingen) krijgt.

Wat bieden wij jou?

Het MZ Frontliners bestaat uit drie fasen: boeien, activeren en binden. Het doel van dit project is om jonge medewerkers (tot 35 jaar) op de hoogte te stellen van de medezeggenschapsstructuur binnen hun organisatie en hen te laten weten hoe ze hieraan mee kunnen doen. Binnen deze groep jonge medewerkers worden geïnteresseerde jongeren gescout en worden zij gemotiveerd om op één of andere manier actief te worden en blijven binnen medezeggenschap.

Het MZ team beoogt betere belangenbehartiging van jongeren in de OR in het algemeen. Daarom staat dit project los van lidmaatschap bij de uitvoerende partijen van dit project (CNV Jongeren en FNV Jong)

Lees meer over dit project in de informatiefolder!

 

MZ Frontliners bij de nationale politie

In 2020 zijn wij van start gegaan met MZ Frontliners trajecten bij de Nationale Politie. Wij gaan aan de slag bij een aantal ondernemingsraden van diverse eenheden. Wil jij op de hoogte gehouden worden van hoe dit gaat? Volg CNV Jongeren dan op de sociale media!

 

 

Bekijk hoe wij jongeren oproepen zich verkiesbaar te stellen:

Interesse?

Heeft jouw organisatie OR verkiezingen in het zicht en willen jullie serieuze maatregelen nemen om jongeren bij dit proces te betrekken? Dan praat onze projectleider MZ, Justine Feitsma graag met u verder.