Nieuws

Bestuursagenda week 7 (2019)

CNV Jongeren verenigt de stem van alle jongeren in Nederland. Wij maken landelijk en regionaal actuele jongerenthema’s bespreekbaar. Veranderen doe je niet door stil te zitten, maar juist door actief op pad te gaan! De belangrijkste externe afspraken delen we hier. Het stellen van algemene vragen is mogelijk via info@cnvjongeren.nl.

Maandag 11 februari 2019
09.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski bezoekt een bedrijf in het kader van de ‘Week van de Realist’ dat is georganiseerd door CNV Jongeren.  Dit jaar is het motto ‘inclusie werkt’. Het doel is werkgevers te informeren over de kansen en mogelijkheden van het aannemen van werknemers met een arbeidsbeperking.

17.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski spreekt op de startbijeenkomst van ‘De Toekomstacademie – module onderwijs-arbeidsmarkt’ – een project van CNV Jongeren in samenwerking met New Dutch Connections (NDC).

Dinsdag 12 februari 2019
18.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski zit de maandelijkse vergadering voor van de Bestuurscommissie van CNV Jongeren.

Woensdag 13 februari 2019
10.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski heeft een gesprek met de politieke jongerenorganisatie Perspectief over de sociaaleconomische positie van jongeren in Nederland.

19.00uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski, tevens bestuurslid van Stichting PensioenLab, neemt deel aan de bestuursvergadering van Stichting PensioenLab.

Vrijdag 15 februari 2019
10.00 uur, Den Haag
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski, tevens plv. lid van de Sociaal-Economische Raad (SER), neemt deel aan de SER Raadsvergadering.

16.00 uur, Utrecht
CNV Jongeren-voorzitter Semih Eski spreekt tijdens het afsluitende event van de Week van de Realist.