Nieuws

Vacature: Medewerker content & social media

Ben jij een held in het creëren van persoonlijke en activerende videocontent voor op social media: van polls en gifjes tot het editen van vlogs? Vind je het leuk om mee te werken aan creatieve concepten voor maatschappelijke impact? Vlieg samen met ons het land door, van acties tot aan gesprekken in de Tweede Kamer, om studenten en starters te mobiliseren voor hun toekomst! En geniet ondertussen van een enthousiast team, een ambitieuze vereniging en politieke discussies.

Vacature: Medewerker content & social media (16 uur)

Dit ga je doen

Je maakt allerlei videocontent om jongvolwassenen te betrekken bij onze beweging. Je bent geïnteresseerd in politieke en maatschappelijke ontwikkelingen en weet hier goed op in te spelen. Je kunt videocontent goed editen voor op social media: van vlogs, live verhalen, gifjes tot… we laten je vrij om de laatste puntjes in te vullen en ons te verassen met jouw creativiteit. Je bent dus een echte maker en je weet precies de juiste content, op het juiste moment en op de juiste social media kanalen te plaatsen.

Jouw content geeft een kijkje achter de schermen bij CNV Jongeren, speelt in op relevante en actuele ontwikkelingen en mobiliseert jongeren voor hun toekomst. Stel, de Tweede Kamer debatteert over jeugdwerkloosheid, dan kom jij in actie om onze standpunten over dit onderwerp goed in beeld te brengen. Of wanneer we willen campagnevoeren voor minder werkdruk bij jongeren, dan ben jij de creatieve producer die hiermee aan de slag gaat. Maar ook voor het ontwikkelen en produceren van digitale formats.

Wie jij bent

  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als content producer.
  • Je wil en kunt je werkweek flexibel indelen.
  • Je kunt diverse jongerendoelgroepen onderscheiden en hier gericht content voor produceren.
  • Je onderschrijft de missie en doelstellingen van CNV Jongeren.

Wie wij zijn

Wij staan iedere dag op voor jongeren, letterlijk! Met een bak koffie in de hand scrollen we ’s ochtends door NU.nl, checken we landelijke publicaties – die bijvoorbeeld gaan over werkstress onder jongeren – en als het even kan kijken we naar onze Instafeed. Gewoon omdat het kan. En omdat daar jongeren zijn, net als wij. Zonder onszelf over één kam te scheren, is de gemiddelde leeftijd op de werkvloer 26 jaar en hebben we samen één missie: de positie van jongeren op de arbeidsmarkt versterken. Dit doen wij vanuit onze vereniging en projectorganisatie, samen met honderden jongeren. Dat is toch fantastisch! Ja, maar… Wij denken groot en durven groot. Dus waarom niet alle jongeren in Nederland – zo’n paar miljoen! – mobiliseren voor hun eigen toekomst? Wij geloven dat het kan, maar daar hebben we jou dus wel bij nodig!

Nieuwsgierig naar je toekomstige werkgever? In deze video vertellen wij ons verhaal, in deze video filmt een jongere een van onze onderwijsevents en in deze video zie je ons op locatie.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie voor bepaalde tijd in een jonge en informele organisatie (14 medewerkers) met een stimulerende werkomgeving. Salaris in schaal 8 van CAO Sociaal Werk en je hebt goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren en meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hannah van der Weg via 030-7511850. Sollicitaties kunnen worden toegezonden aan Janice de Haan, j.dehaan@cnvjongeren.nl t.a.v. Erik Rouw. Uiterlijke termijn voor reageren is 1 oktober 2018.