Doe mee en geef je mening

Doe mee en geef je mening

Wij zijn er voor de dromers, denkers en doeners. Voor alle jonge mensen die hun best willen doen om zich optimaal te ontwikkelen en hun beste bijdrage willen leveren aan onze maatschappij.

Wat wij willen? Een gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving waarin jonge mensen lekker kunnen studeren, werken en wonen. En omdat je tussen je 13e en 35e veel keuzes moet maken die van grote invloed zijn op je leven zijn we er voor je. We geven informatie, advies en ondersteuning als jij dat nodig hebt. En ook niet onbelangrijk: we komen op voor jouw belangen in Den Haag. Zodat ook de politiek niet om onze generatie heen kan.

Dankzij de support van duizenden jonge mensen zijn we in staat om jonge mensen een stem te geven in de maatschappij. Dat doen we niet alleen: CNV Jongeren werkt actief samen met de jongerenorganisaties in Nederland, de politiek en andere vakbonden. En met heel veel jongeren zoals jij natuurlijk.

Wat kan jij doen?

· Maak van jezelf de allerbeste young professional met onze info, meetings & trainingen
· Vergroot onze zichtbaarheid in Nederland en like, deel, retweet & reply
· Geef je mening en vertel ons waar we voor op moeten komen
· Creëer verandering met ons en doe mee met een van onze projecten
· Samen staan we sterker; sluit je voor €1,50 per maand aan bij onze vakbond
· Stap in de bestuurscommissie of werkgroep en bepaal onze standpunten

sluit je aan bij onze vakbond voor €1,50 per maand

Onze leden zijn onmisbaar en vormen de ruggengraat van onze vakbond. Onze successen hebben we grotendeels te danken aan de steun, inbreng en actieve rol van deze jongeren. Voor maar €1,50 per maand maak je onze stem steeds sterker en bepaal je samen met ons beleid waar onze generatie echt wat aan heeft.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan dit item van Nieuwsuur