Bondte Burgers – Jongerenpanel

56ff30c931a6f251bc4c3d4c9843b78d

Hét podium voor jouw mening over maatschappelijke vraagstukken

Bondte Burgers – Jongerenpanel

Heb je soms het idee dat je wel een mening hebt, maar dat je er in je eentje niet bovenuit kunt schreeuwen, zodat iedereen luistert? Wij vinden dat jongeren nog te vaak op het overleg menu staan. Jongeren zitten nog te weinig aan tafel met politici en beleidsmakers die de regels maken. Bij Bondte Burgers gaan we letterlijk samen aan tafel.

Niet op je mondje gevallen? Laat van je horen! Wij leggen de stem van het jonge volk op tafel, maar hier hebben we wel jou bij nodig! Verzamel je hersentroep(en), deel met ons je sores en voeg je bij onze Bondte Burgers – een groep jonge mensen die hun mening geeft over jongerenkwesties.

Wij hebben jouw mening nodig om snel te reageren op thema’s die onze jongerengeneratie aangaat. De thema’s gaan over school, zoals het leenstelsel en andere mogelijke wijzigingen die op de loer liggen, werk en inkomen. We luisteren naar jouw stem, we brengen alle stemmen samen en hiermee dwingen we de politiek en maatschappij te luisteren naar ons verhaal, onze toekomst. Meld je bij ons aan, profiteer van alle voordelen en zet je samen met ons in voor een goede toekomst van onze jongerengeneratie!

Je sluit je aan bij Bondte Burgers, en dan?

Bezoek gratis onze live Bondte Burger-events, inclusief bier, wijn en bitterballen

Connect met een gezellig en ambitieus jongerennetwerk

Ontvang een aantal keer per jaar een online vragenlijst

Ontdek alle voordelen als je je aansluit bij CNV Jongeren

Meedoen?

Neem contact op met onderstaande contactpersoon om je aan te sluiten bij Bondte Burgers.

Laura Korn
Lid Bestuurscommissie

info@cnvjongeren.nl

Eerste editie Bondte Burgers op woensdag 12 april

We zijn vaak onzeker over onze carrière. Je zit eerst jaren in de schoolbanken en je hebt ieder half jaar een andere bijbaan of stage. Eenmaal klaar met je opleiding is het afwachten of je ooit jouw droombaan scoort. Tot die tijd zit je thuis of hop je van tijdelijke baan naar tijdelijke baan.

Wat vind jij van tijdelijke contracten en jeugdwerkloosheid? Valt het allemaal wel mee of maak je je erg zorgen? En wat zou volgens jou een goede oplossing kunnen zijn? Laat je inspireren door sprekers en andere jonge mensen en deel jouw mening bij Bondte Burgers!

Voor meer info en aanmelden klik hier.

Waarom Bondte Burgers?

"Het geeft jonge mensen een podium om samen een stem te geven tegen wanbeleid"

Bondte Burger

Waarom Bondte Burgers?

"Bondte Burgers leert mij kritischer denken en het is gewoon een leuke avond met heerlijk eten!"

Bondte Burger

Anderen vinden dit ook leuk