Bar & Bond

De gezellig-kritische blik van niet-leden op de vakbond

Bar & Bond

Studeren geeft ons een zekere houvast om onze toekomst uit te stippelen. Met een dosis ambitie en enthousiasme starten we vervolgens op de arbeidsmarkt; een hele nieuwe wereld waar we de komende vijftig jaar in moeten overleven. Ambitie gaat ineens hand in hand met een hoge werkdruk en enthousiasme vormt zich regelmatig tot onzekerheid. Wat hebben we nu nodig om ons carrièrepad met plezier te blijven bewandelen? Hoe kunnen wij als vakbond hierin iets voor jou betekenen?

Eerste editie

Donderdagavond 1 december 2016 was de eerste editie van Bar & Bond, de kritisch-gezellige borrel voor niet-leden van de vakbond. Met tien jonge mensen zaten wij om tafel om de vakbond te bediscussiëren. Semih Eski, voorzitter van CNV Jongeren, over Bar & Bond: “Ons werk raakt niet alleen de belangen van jongeren die lid zijn, maar alle jongeren in Nederland. Het is daarom belangrijk om ook met niet-leden van de bond het gesprek aan te gaan. Ik kijk terug op een geslaagde avond”.

Aanmelden tweede editie

Wegens succes krijgt Bar & Bond in 2017 een vervolg. Donderdagavond 9 februari 2017 is de tweede editie. Wil jij meedenken over activiteiten en tools die CNV Jongeren moet ontwikkelen om jouw kansen te vergroten op blijven focus en plezier op de arbeidsmarkt? Meld je aan bij onderstaande contactpersoon. Het Facebookevent vind je hier.

Hannah van der Weg
Adviseur Marketing en Communicatie

030-7511856 | h.vanderweg@cnvjongeren.nl

LinkedIn

Anderen vinden dit ook leuk