Versterk het PR-team!

pr3

Gezocht: Bloggers die willen schrijven over school, werk en andere levenszaken!

Versterk het PR-team!

Heb je lef en droom je groots? Wil je graag schrijven, fotograferen of vormgeven? Wil je samen met ons meewerken aan acties en events, zodat we nog meer jonge mensen kunnen boeien en binden? Je cv boosten en de wereld een beetje mooier maken? Je bent welkom in ons PR-team!

In 2017 starten we met een eigen PR-team! Iedereen in het PR-team wil meer ervaring opdoen in het vak en wil dit graag delen met andere jongere mensen die dezelfde interesses hebben. Heb jij talent voor het vastleggen van beelden met een verhaal? Dan mag jij de fotografie verzorgen op onze events! Volg je een grafische opleiding en wil je infograpgics, flyers en ander promotiemateriaal ontwerpen? Dat kan! Heb je altijd een hongerige nieuwsgierigheid voor de verhalen van anderen? Versterk onze bloggers! Of heb je meesterlijke skills voor het organiseren van events, ben je een echte control freak die hunkert naar ambiteus werk met good karma? Bij ons ben je aan het juiste adres!

We eisen geen dagelijkse commitment, maar we verwacht wel een maandelijkse inzet van zo’n 4 uur. In het kennismakingsgesprek bespreken we samen met jou hoe we jouw inzet gaan vormgeven. Wie hard werkt moet ook flink ontspannen, vinden wij! Iedere zes weken organiseren wij een meet-up (op onze kosten): een avond waarop we met z’n allen samen eten, kletsen en de klussen voor de aankomende maand doornemen.

Aanmelden

Voel je welkom en meld je aan bij ons PR-team. Bij onze adviseur Marketing en Communicatie kun je je aanmelden.

Hannah van der Weg
Adviseur Marketing en Communicatie

030-7511856 | h.vanderweg@cnvjongeren.nl

LinkedIn

 

Anderen vinden dit ook leuk