Nieuws

VACATURE: Projectadviseur Ontwikkeling en Vernieuwing

CNV Jongeren zoekt per direct een Projectadviseur Ontwikkeling en Vernieuwing voor 32-36 uur per week. Als projectadviseur ontwikkel je vanuit CNV Jongeren nieuwe projecten die bijdragen aan een betere positie van jonge mensen op de arbeidsmarkt. Je signaleert wat er speelt in de leefwereld van jongeren en bent onze matchmaker met fondsen, gemeenten en het bedrijfsleven. Ben jij een ervaren netwerker en hou jij je bezig met projectontwikkeling, van idee tot realisatie? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen als Projectadviseur?

Als projectadviseur Ontwikkeling en Vernieuwing signaleer je wat er speelt in de leefwereld van jong volwassenen. Hierbij ligt de focus op jongeren in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Je bent in staat om nieuwe projecten te ontwikkelen die inspelen op de behoefte van jongeren en die aansluiten bij de doelstellingen van fondsen, gemeenten en bedrijven.

Jij weet als geen ander te onderbouwen wat het belang is van CNV Jongeren en weet hier anderen van te overtuigen. Je haalt jouw creatieve drive uit het schrijven van aantrekkelijke projectplannen, financieringsaanvragen en rapportages ter ondersteuning van projecten van CNV Jongeren. Je vindt het leuk om jouw kennis en expertise intern te delen en hierover te adviseren.

Naast het begeleiden en beheren van lopende aanvragen en vaste partnerships ga je actief op zoek naar nieuwe fondsen en matcht deze met behoeften vanuit de organisatie. Kortom: je creëert nieuwe leads.

Dit is jouw profiel

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau met aantoonbare werkervaring in acquisitie. Je weet jouw zakelijke netwerk te onderhouden en uit te bouwen. Je zet jouw netwerk graag in voor de projecten van CNV Jongeren.
  • Je bent in staat om maatschappelijke vraagstukken en de effectiviteit van oplossingen te analyseren; deze kennis gebruik jij als basis voor het schrijven van projectplannen en het opstellen van begrotingen.
  • Je denkt niet graag in standaard oplossingen, maar zet jouw creativiteit in om vernieuwende projecten te ontwikkelen die aansluiten bij de tijdsgeest van jongeren.
  • Je hebt een politieke antenne en je vindt het leuk om je te verdiepen in verschillende maatschappelijke onderwerpen.
  • Je hebt affiniteit met sociaal ondernemerschap, je bezit overtuigingskracht, bent initiatiefrijk en je brengt jouw enthousiasme met gemak over op je omgeving.
  • Je bent bekend met het werk van CNV Jongeren.

Wat wij jou kunnen bieden

Wij bieden een uitdagende functie voor minimaal 1 jaar met vooruitzicht op verlenging bij goed functioneren. Je komt te werken in een jonge en informele organisatie (15 medewerkers) met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een salarisrichtlijn schaal 9 volgens de CAO Welzijn. De hoogte van het salaris hangt af van de werkervaring.

Ben jij onze match? Laat het ons weten!

Stuur je motivatie en cv voor 1 oktober 2017 naar m.dendekker@cnvjongeren.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in de tweede week van oktober. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Rouw, Secretaris/Penningmeester-Directeur, via 030-7511850.

Nieuwsgierig naar CNV Jongeren? Scroll door onze website: www.cnvjongeren.nl