Connect!

Geef jouw cv een boost én geef onze generatie invloed en zeggenschap!

Connect!


Jouw toekomst op de arbeidsmarkt, daar houdt CNV Jongeren zich non-stop mee bezig. Van je allereerste werkplek tot aan je pensioen. Jezelf aansluiten bij dé onafhankelijke bond van Nederland biedt jou eindeloos veel kansen en carrière-ondersteuning! Voor slechts €1,50,- per maand heb je:

Gratis toegang tot onze hulplijn voor vragen over werk en inkomen
Gratis toegang tot onze masterclasses en events
Toegang tot een groot zakelijk netwerk van (jonge) professionals
✔ De positie van jonge mensen in het onderwijs en op de arbeidsmarkt verbeteren
Een curriculum vitae die bij jou past én jouw carrière boost

Like Share & Win-actie (VERLOPEN!)

Profiteer nu van nog meer voordeel met jouw lidmaatschap bij CNV Jongeren! Tot en met 28 februari 2017 maak je kans op €100,- euro shoptegoed bij WE Fashion. Super handig om een nieuwe outfit te scoren voor je sollicitatiegesprek of je eerste droombaan. Meedoen is super simpel: Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder aanmelden, CNV Jongeren te liken op Facebook en de .GIF te delen op jouw Facebookpagina. In maart maken we de winnaar bekend!

Aanmelden

Meld je aan bij de landelijke jongerenbond door het formulier in te vullen. Je ontvangt een compleet overzicht van onze activiteiten en de datum van de eerst volgende meet-up voor nieuwkomers. Wil je graag je cv een boost geven, maar weet je niet goed hoe? In een oriënterend gesprek bespreken we welke tools we bij jou het best kunnen inzetten en hoe jij je talent bij ons kunt inzetten. Je inzet is vrijwillig en je ontvangt eeuwige roem, veel credits en een ijzersterk cv.

Deze jongeren gingen jou voor

"CNV Jongeren is de springplank die ik nodig had voor mijn droombaan"

Colim, 21 jaar

Deze jongeren gingen jou voor

"Ik kreeg bij CNV Jongeren niet alleen een goed CV, ook kreeg ik er een netwerk bij van jonge mensen met dezelfde ambities"

Meriam, 23 jaar

Wat de voorzitter van CNV Jongeren vindt

"Uit onvrede bij mijn bijbaan startte ik bij de werkgroep Arbeidsmarkt. Nu ben ik voorzitter van CNV Jongeren. Waar een wil is, is een weg"

Semih Eski, voorzitter CNV Jongeren

Anderen vinden dit ook leuk